12.10.2018 Дрогобич Розмір шрифту: [+] [-]

У Дрогобичі запрацює нова система реєстрації дітей в дошкільні навчальні заклади

У Дрогобичі запрацює нова система реєстрації дітей в дошкільні навчальні заклади

У Дрогобичі в Ратуші відбулося підписання меморандуму про співпрацю між Дрогобицькою міською радою та ТОВ «Блоклі» щодо запровадження системи реєстрації дітей у ДНЗ на базі «Blockcain platform «BLOQLY».

Про це повідомили у відділі ІТ та аналізу міськвиконкому.

Впродовж першого етапу проект буде реалізовано на базі п’яти дошкільних навчальних закладів в так званому тестовому режимі. Надалі проект впроваджуватимуть у всіх ДНЗ міста.

Як наголошують фахівці, завдяки технології «Blockcain platform «BLOQLY»« вдасться унеможливити будь-які зловживання щодо порядку реєстрації дітей у чергах реєстрації у ДНЗ.

Також, в межах співпраці з проектом «Blockcain platform «BLOQLY», заплановано запровадити електронну реєстрацію дітей у школи міста. Загалом в межах меморандуму Дрогобицькою міською радою спільно проектом «Blockcain platform «BLOQLY» заплановано співпрацю в десяти різних напрямках урядування містом.

Нагадаємо, компанія «BLOQLY» спеціалізується на розробці програмного забезпечення як для бізнесу, так і органів урядування. У зв’язку з тим, що Дрогобич здобув перемогу у фіналі національного конкурсу з розвитку відкритих даних серед міст України – Open Data Awards 2018, та став флагманом у розвитку відкритих даних в Україні, компанія «BLOQLY» погодилася безкоштовно розробити пілотну версію системи реєстрації дітей в дошкільні навчальні заклади для міста.

Назад Джерело: ZIK
Социальные комментарии Cackle