07.02.2018 Дрогобич Розмір шрифту: [+] [-]

У Дрогобичі відновлять військове містечко для Нацгвардії

У Дрогобичі відновлять військове містечко для Нацгвардії

У Дрогобичі проведуть капітальний ремонт казарм у військовому містечку, призначеному для підрозділу Нацгвардії. Про це у середу, 7 лютого, повідомила прес-служба Національної гвардії України.

Попередньо, на ремонти казарм планують виділити близько 500 тис. грн. Окрім Дрогобича до фінансування мають долучитися Трускавець та Борислав.

«Наразі розроблена Програма поліпшення матеріально-технічного забезпечення військової частини 3002 Західного оперативно-територіального об’єднання Нацгвардії в місті Дрогобичі на 2018 рік. Фінансування планують робити спільним з бюджетів кількох міст на загальну суму близько 500 тис. гривень. За ці кошти планують провести капітальний ремонт казармених приміщень, які перебувають на території військового містечка в Дрогобичі», – йдеться у повідомленні Нацгвардії.

Там також зазначено, що мери Дрогобича, Трускавця та Борислава бажають підтримати Нацгвардію, оскільки «вона допомагає підтримувати в їх містах спокій та порядок».

Додамо, що у Дрогобичі раніше було постійне місце дислокації підрозділу Нацгвардії. Частину ліквідували у 2000 році – після того, як сама Нацгвардія припинила існування. Однак після відновлення формування у 2014 році місцева влада кілька разів заявляла, що має намір відновити військове містечко і повернути туди підрозділ Нацгвардії.

Назад Джерело: zaxid.net
Социальные комментарии Cackle