20.10.2017 Дрогобич Розмір шрифту: [+] [-]

У Дрогобичі трьом сиротам подарували нові квартири

У Дрогобичі трьом сиротам подарували нові квартири

У четвер, 19 жовтня, двом дрогобиччанам: особі з числа дітей-сиріт Володимиру, особі з числа дітей позбавлених батьківського піклування Михайлові і його молодшому братові — дитині, позбавленій батьківського піклування Оресту-Юліану, вручили ключі від нових квартир. Вручення відбулося у нових помешканнях у місті Дрогобичі. Оскільки Володимир перебуває закордоном, то ключі від помешкання вручили його дружині Оксані. Про це інформують у ЛОДА.

Вручити ключі та привітати власників нових помешкань завітали заступник голови ЛОДА Оксана Стоколос-Ворончук та начальник служби у справах дітей ЛОДА Володимир Лис.

“Вітаю вас з отриманням нового помешкання. Бажаю вам щасливого майбутнього, а в ваших домівках нехай завжди буде віра, надія і любов”, — зазначила Оксана Стоколос-Ворончук.

Зазначимо, квартири, які подарували сиротам, закуплено за кошти обласного та міського бюджетів, згідно з міською програмою забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа. Загальна вартість квартир становить 810 475 гривень, з них: 450 000 грн — кошти місцевого бюджету, 360 475 грн — кошти з обласного бюджету.

Площа квартири Володимира становить 41 кв м. Площа квартири, де проживатимуть Михайло та Орест-Юліан — 44 квадратних метри.

Назад Джерело: ТРК "Львів"
Социальные комментарии Cackle