30.06.2017 Дрогобич Розмір шрифту: [+] [-]

У Дрогобичі судитимуть зловмисника, причетного до квартирної крадіжки

У Дрогобичі судитимуть зловмисника, причетного до квартирної крадіжки

23-річний мешканець міста Стебник спочатку викрав у під’їзді телефон і ключі від квартири, а згодом проник у помешкання і звідти виніс побутову техніку та гроші.

Дрогобицькі поліцейські довели причетність раніше судимого за грабежі та розбої 23-річного мешканця міста Стебник до повторного вчинення злочинів.

Так, 21 травня близько 20.30 чоловік, перебуваючи у під’їзді будинку у місті Стебник, на третьому поверсі з підставки дитячого велосипеда викрав мобільний телефон «Самсунг» в комплекті з навушниками та кабелем живлення, а також ключі від квартири, чим завдав 28-річній місцевій мешканці матеріальної шкоди на понад тисячу гривень.

Приблизно за годину цього ж дня зловмисник проник у квартиру, від якої попередньо викрав ключі, і звідти викрав телевізор, тюнер та гроші в сумі 320 євро, чим спричинив 34-річному господарю помешкання матеріальних збитків на суму майже 15 тисяч гривень.

Досудове розслідування за цими фактами завершено. Обвинувальний акт щодо зловмисника за підозрою у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 та ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України, скеровано до суду. Йому загрожує від трьох до шести років позбавлення волі.


Назад Джерело: ЗУНРІНФО
Социальные комментарии Cackle