11.06.2018 Дрогобич Розмір шрифту: [+] [-]

У Дрогобичі оголосили конкурс на найкращу пропозицію щодо поводження з ТПВ

У Дрогобичі оголосили конкурс на найкращу пропозицію щодо поводження з ТПВ

Дрогобицька міська рада оголосила конкурс пропозицій щодо будівництва сміттєпереробного заводу, влаштування сортувальної лінії твердих побутових відходів чи іншого комплексу утилізації ТПВ.

Про це повідомив ZIK з посиланням на прес-службу міськвиконкому.

Як зазначається у повідомленні, конкурс проводиться з метою прийняття найбільш раціонального рішення щодо переробки, повторного використання, утилізації твердих побутових відходів у місті Дрогобич.

З метою вирішення проблеми поводження з ТВП у м. Дрогобичі учасник конкурсу повинен запропонувати найбільш екологічне, економічно-вигідне рішення (в т.ч. здешевлення послуги з вивезення та утилізації ТПВ), щоб не лише зменшити захоронення ТПВ на полігоні, а й переробляти, утилізовувати чи іншим способом використовувати ТПВ м. Дрогобича.

Земельна ділянка, на якій пропонується влаштувати сортувальну лінію, сміттєпереробний завод чи інший комплекс переробки ТПВ, розташована на вул. Гайдамацькій в м. Дрогобичі, площею 1 га.

Запрошують учасників конкурсу для визначення оптимального методу та засобів для сортування, використання чи переробки твердих побутових відходів.

Кінцевий термін подання пропозицій учасниками конкурсу – 20 червня 2018 року, 17:00 год.

Пропозиції учасники конкурсу подають письмово в запечатаних конвертах на ім’я голови комісії.

Адреса подання чи надсилання пропозицій: 82100, Львівська обл., м. Дрогобич, вул. Трускавецька, 4, приймальня директора.

За більш детальною інформацією звертатися за тел. +3803-244-33570 (департамент міського господарства виконавчого комітету Дрогобицької міської ради).

З деталями конкурсу можна ознайомитися на Інтернет-порталі Дрогобицької міської ради. 

Социальные комментарии Cackle