02.01.2019 Дрогобич Розмір шрифту: [+] [-]

Дрогобич шукає перевізника для вивезення сміття з міста

Дрогобич шукає перевізника для вивезення сміття з міста

КП "Комбінат міського господарства" Дрогобицької міськради за 3,9 млн грн замовив послуги із вивезення сміття з міста.

Це було опубліковано на сайті публічних закупівель ProZorro, повідомляють "Варіанти".

КП "Комбінат міського господарства" Дрогобицької міської ради оголосив про закупівлю у системі ProZorro на послуги із збирання, вивезення та захоронення твердих побутових відходів.

Аукціон стартує 17 січня, а усі роботи повинні бути виконані до 31 грудня 2019 року. Вартість надання послуг становить 3 960 000 грн.

Як йдеться у закупівлі, з території Дрогобича переможець тендеру має зібрати та вивезти 3 300 твердих побутових відходів на полігон, з яким він має цивільно-правову угоду на використання.


Нагадаємо, станом на початок грудня Дрогобич продовжував потопати у смітті, зокрема, на вулицях міста офіційно знаходилося більше 2000 тонн невивезеного сміття.

Однак, незнаваючи на складну ситуацію із вивезенням сміття з міста, Дрогобич продовжує приймати львівське сміття і отримувати за це компенсацію, а у листопаді минулого року місто отримало 3 млн грн з обласного бюджету на вивіз сміття з міста на полігони Самбора, Стрия і Миколаєва.

Крім цього, у грудні 2018 року Львівська міськрада надала Дрогобичу субвенцію у 3 млн грн для вивезення сміття з міста.

КП "Комбінат міського господарства" належить сміттєзвалище у Брониці, куди комунальне підприємство раніше вивозило сміття з міста, проте ще з лютого 2018 року жителі села Брониця перекрили дорогу до сміттєзвалища, яке мали рекультивувати ще у 2008 році.

Додамо, у листопаді 2018 року на околиці села Серники Перемишлянського району екологи виявили сміття з Дрогобича, яке займало 100 кв.м.


Социальные комментарии Cackle