23.01.2018 Дрогобич Розмір шрифту: [+] [-]

Дрогобич може отримати 28 млн грн від фонду регіонального розвитку

Дрогобич може отримати 28 млн грн від фонду регіонального розвитку

На засіданні регіональної комісії підтримали три проекти ДФРР від Дрогобича, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку. Йдеться про 28 млн грн у 2018 році. Про це повідомив керівник фракції «Народний контроль» у Львівській обласній раді Андрій Ковч. 

«Заплановано, що Львівщина отримає від ДФРР  270 мільйонів гривень. Із них 28 мільйонів можуть бути скеровані у Дрогобич. Для міста це вагома сума, адже увесь бюджет розвитку Дрогобича у 2018 році прогнозується на рівні 15-17 мільйонів гривень. Але місцева влада на чолі з міським головою Тарасом Кучмою пропонує дуже хороші проекти, а у попередні два роки показала, як ефективно використовувати кошти на користь громади. Саме тому такі міста заслуговують на максимальну підтримку», – говорить Андрій Ковч.

Він розповів, що кошти від ДФРР підуть на реалізацію трьох великих проектів у місті.

«Зокрема, 10 мільйонів заплановані на продовження реконструкції площі Ринок у Дрогобичі. Ще 12,2 мільйонів – на будівництво ЦНАПу у місті. Це буде сучасний мультифункціональний центр із надання послуг громадянам, де будуть розміщені не лише місцеві структури, а й державні. Третій проект – реконструкція вуличного освітлення Дрогобича. Заплановане встановлення енергоощадних ЛЕД-лампочок по всьому місту. Загальна вартість цього проекту – 18,3 мільйонів гривень. У 2018-ому на нього з ДФРР отримаємо 5 млн гривень»,  – повідомив депутат.

Наступним етапом є розгляд усіх проектів ДФРР у Києві. А питання співфінансування по проектах ДФРР планується винести на розгляд сесії Дрогобицької міської ради, що має відбутися 30 січня.

Назад Джерело: galinfo
Социальные комментарии Cackle