07.11.2016 Борислав Розмір шрифту: [+] [-]

У Бориславі збудували дитячий будинок сімейного типу за кошти німецького благодійного фонду

У Бориславі збудували дитячий будинок сімейного типу за кошти німецького благодійного фонду

У Бориславі відбулось офіційне відкриття дитячого будинку сімейного типу, який побудовано німецьким Благодійним фондом «Міст у життя».

Новий двоповерховий будинок, розташованийна вул. Зеленій, 9 площею 290 кв м, було збудовано всього за три місяці.

У будинку мешкатиме сім’я, яка вже виховує своїх трьох дітей і готова дати сімейний затишок ще 7-9 іншим діткам, які перебувають у сиротинцях (будинках-інтернатах).

Голова благодійного фонду «Міст у життя» Вальдемар Шрьодер особисто взяв участь в урочистостях  із відкриття та освячення будинку.

На відкритті були присутні заступник міського голови Роксоляна Гарасимів, начальник відділу освіти Бориславської міської ради Елла Качмарчик, начальник служби у справах дітей Ганна Подставек та директор центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Віталій Плоскодняк.

За вагомий внесок у реалізацію цього проекту Роксоляна Гарасимів вручила Подяки Бориславської міської ради Вальдемару Шрьодеру, голові Благодійного фонду «Міст у життя» та Герду Хеммерлінгу,  засновнику  голови цього фонду.

Дитячий будинок сімейного типу – окрема сім’я, що створюється за бажанням подружжя або окремої особи, яка не перебуває у шлюбі, які беруть на виховання та спільне проживання не менш як 5 дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування.

Назад Джерело: ZIK
Социальные комментарии Cackle